Λεπτομέρειες προϊόντος

90,00 €
Σε απόθεμα / Άμεσα διαθέσιμο
SKU: 85415WHV2C1
Η λίστα αγαπημένων μου
Σύγκριση

Το καθαρό και φωτεινό λευκό φως νικά το σκοτάδι

Το έντονο λευκό φως βελτιώνει τη συγκέντρωση του οδηγού

  • Τύπος λαμπτήρα: D1S
  • Συσκευασία: 1
  • 85 ΒΟΛΤ, 35 WATT

Το καθαρό και φωτεινό λευκό φως νικά το σκοτάδι

Το έντονο λευκό φως βελτιώνει τη συγκέντρωση του οδηγού

  • Τύπος λαμπτήρα: D1S
  • Συσκευασία: 1
  • 85 V, 35 W

Απόλυτη λευκή επίδραση που ταιριάζει με άλλες λυχνίες LED στο αυτοκίνητό σας

Οι λαμπτήρες προβολέων Philips Xenon WhiteVision gen2 είναι η τέλεια επιλογή για τους οδηγούς που θέλουν μια ευκρινή λευκή εμφάνιση για τους προβολείς τους - παρόμοια με αυτή των LED. Με την ίδια θερμοκρασία χρώματος με τα φώτα LED, το Xenon WhiteVision gen2 είναι η απόλυτη αναβάθμιση για τους προβολείς xenon.

Τραγανή, καθαρή λευκή ακτίνα κόβει μέσα στο σκοτάδι

Με θερμοκρασία χρώματος έως 5000 Kelvin, οι λαμπτήρες Philips Xenon WhiteVision φωτίζουν το δρόμο μπροστά με μια τραγανή, καθαρή λευκή ακτίνα που κόβει μέσα στο σκοτάδι. Αντί να τεντώνεστε για να δείτε το δρόμο μπροστά σας, θα απολαύσετε μια ασφαλέστερη, πιο συναρπαστική οδήγηση. Με τον φωτισμό αυτοκινήτων philips, η οδήγηση τη νύχτα δεν θα σας περιορίζει πλέον.

Μεγαλύτερη αντίθεση για βελτιωμένη ορατότητα και ασφαλέστερη οδήγηση

Είναι ζωτικής σημασίας να είστε σε θέση να εντοπίσετε γρήγορα και να εντοπίσετε τις οδικές σημάνσεις και πινακίδες όταν οδηγείτε στο σκοτάδι. Με τους λαμπτήρες Xenon WhiteVision έχετε ένα έντονο, ομοιόμορφο λευκό φως. Με υψηλή θερμοκρασία χρώματος, οι προβολείς παρέχουν ισχυρότερη αντίθεση και καλύτερες αντανακλάσεις από αντικείμενα και πινακίδες. Και θα απολαύσετε μια πιο άνετη και ασφαλέστερη εμπειρία οδήγησης. Το γεγονός είναι ότι πολλά τροχαία ατυχήματα προκαλούνται από τους υπερτιμημένους οδηγούς που χάνουν τη συγκέντρωσή τους. Αυτό το λευκό φως σας βοηθά να διατηρείτε τη συγκέντρωση και να είστε σε εγρήγορση κατά την οδήγηση τη νύχτα.

Πιο ισχυρή φωτεινή ακτίνα για ενισχυμένη όραση

Αυτός ο ισχυρός λευκός προβολέας σας παρέχει πιο έντονο φως. Το Philips WhiteVision gen2 διαθέτει φως υψηλής απόδοσης, παρέχοντας έως και 120% περισσότερη όραση σε σύγκριση με το νόμιμο ελάχιστο πρότυπο. Το βελτιωμένο φως βελτιώνει την όρασή σας για μεγαλύτερο έλεγχο του οχήματός σας.

Έντονο λευκό φως, 100% νόμιμος δρόμος

Αν και τα φωτεινότερα φώτα σας βοηθούν να βλέπετε καλύτερα, αν θαμπώνουν τους επερχόμενους οδηγούς, καθιστά το δρόμο λιγότερο ασφαλή για εσάς. Το πιστοποιημένο από την ECE Xenon WhiteVision gen2 παρέχει έντονο λευκό φως στο δρόμο, με χρώμα λαμπτήρα προβολέα που είναι εναρμονισμένο με φώτα LED. Το φως που προκύπτει προσφέρει εξαιρετική ορατότητα για ασφαλέστερη οδήγηση, χωρίς να ερεθίζει άλλους οδηγούς.

Η Philips είναι μια προνομιακή επιλογή όλων των μεγάλων κατασκευαστών αυτοκινήτων

Η Philips φημίζεται για τον τεχνολογικά προηγμένο φωτισμό αυτοκινήτων, εισάγοντας καινοτομίες που έχουν γίνει στάνταρ στα σύγχρονα οχήματα. Ένα στα δύο αυτοκίνητα στην Ευρώπη, και ένα στα τρία παγκοσμίως, είναι εξοπλισμένο με φώτα Philips, καθιστώντας το μια προνομιακή επιλογή για όλους τους μεγάλους κατασκευαστές αυτοκινήτων.

Οι λαμπτήρες αυτοκινήτων της Philips είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί

Το γυαλί UV-Quartz είναι ισχυρότερο από το σκληρό γυαλί και ιδιαίτερα ανθεκτικό στις ακραίες θερμοκρασίες και τις δονήσεις, γεγονός που εξαλείφει τον κίνδυνο πρόωρης αποτυχίας. Ικανοί να αντέξουν το σοβαρό θερμικό σοκ, οι βολβοί αυτοκινήτων γυαλιού UV-Quartz της Philips επιτρέπουν περισσότερη πίεση μέσα στο βολβό, το οποίο μπορεί έπειτα να παραγάγει ένα ισχυρότερο φως για να βελτιώσει την οδηγώντας ορατότητα. Αυτό, σε συνδυασμό με μια ειδική αντι-UV τεχνολογία επίστρωσης για την προστασία των προβολέων από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία, σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτοί οι βολβοί είναι κατασκευασμένοι για να διαρκούν.

Διατίθεται στους πιο δημοφιλείς τύπους βολβών: D1S, D2S, D2R και D3S

Για να μάθετε ποια φώτα αυτοκινήτου Xenon WhiteVision gen2 ταιριάζουν στο αυτοκίνητό σας, μεταβείτε στο www.philips.com/automotive