Λεπτομέρειες προϊόντος

88,00 €
Σε απόθεμα / Άμεσα διαθέσιμο
SKU: TS-A1600C
PIONEER TS-A1600C ..Διαιρούμενα ηχεία 16.5cm 2-Way (350W) ζεύγος Αναβαθμίστε το αρχικό ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας. Η σειρά A της pioneer μπορεί να σας δώσει την λύση βελτίωσης ήχου που αναζητάτε. Η σειρά A της σειράς έχει κατασκευαστεί με επιλεγμένα υλικά για τη βελτίωση της απόκρισης των μπάσων και των υψηλών συχνοτήτων, παρέχοντας παράλληλα την περίφημη ανοιχτή και ομαλή ηχητική ιδέα της Pioneer, μπάσα πρίμα μεσέες όλα σε ένα πακέτο εύκολης εγκατάστασης. Τα συγκεκριμένα μοντέλα περιλαμβάνουν και βάση ηχείων multi που εφαρμόζει στα περισσότερα αυτοκίνητα εξασφαλίζοντας την απόλιτη εφαρμογή και στεγάνωση που μας βοηθάει στην σωστη αναπαραγωγή του μπάσου , κάνοντας την τοποθέτηση παιχνίδι Για ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία, κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή CarSoundFit της Pioneer, για να ακούσετε τι θα μπορούσε να ακούσει το αυτοκίνητό σας πριν και μετά την αναβάθμιση της Pioneer. - - Παραγγελίες μέχρι τiς 14:00 εκτελούντε αυθημερόν
Η λίστα αγαπημένων μου
Σύγκριση

Μόλις έγινε πιο εύκολη η αναβάθμιση του γνήσιου ήχου OEM.

Αναβαθμίστε το αρχικό σύστημα ήχου του αυτοκινήτου σας. Η σειρά A της σειράς μας μπορεί να σας δώσει την εύκολη εγκατάσταση της λύσης βελτίωσης ήχου που αναζητάτε.

 

Η σειρά A της σειράς έχει προσεκτικά επιλεγμένα υλικά για τη βελτίωση της απόκρισης των μπάσων και των υψηλών συχνοτήτων, παρέχοντας παράλληλα την περίφημη ανοιχτή και ομαλή ηχητική ιδέα της Pioneer, όλα σε ένα πακέτο εύκολης εγκατάστασης. Τα συγκεκριμένα μοντέλα περιλαμβάνουν επίσης προσαρμοσμένο προσαρμογέα προσαρμογής για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση.  

 

Για ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία, κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή CarSoundFit της Pioneer, για να ακούσετε τι θα μπορούσε να ακούσει το αυτοκίνητό σας πριν και μετά την αναβάθμιση της Pioneer.

Προδιαγραφές

CarSoundFit App
Εφαρμογήπροσομοιωτή ήχου CarSoundFit Appγια βελτιωμένη εμπειρία ήχου στο αυτοκίνητο
Προσαρμογέας προσαρμοσμένης προσαρμογής Ο προσαρμογέαςπολλαπλών προσαρμογών διευρύνει την ευελιξία εγκατάστασης και βελτιώνει την ακουστική απόδοση
Άνοιγμα & Ομαλή <sup> TM <sup />
Open & Smooth TMΤο OPEN και το SMOOTH αποδίδουν ομαλή απόκριση συχνότητας και μια εκτεταμένη ηχητική φάση
IMPP <sup> ΤΜ <sup />
IMPP TMΑπολαύστε εξαιρετική απόκριση midbass με τον κώνο από πολυπροπυλένιο τύπου μπλε έγχυσης

Full specifications

Main Features

CarSoundFit App  
Custom Fit Adaptor  
Open & SmoothTM  
IMPPTM  
Speaker Size 16.5 cm
Type 2-Way Component System
Max Power 350 Watt
Continuous power output 80 W
Frequency response 34 Hz – 49 KHz
Sensitivity 85 dB
Impedance 4 Ω
Woofer material IMPP™ Composite Cone
Voice Coil type Copper
Voice Coil bobbin type KAPTON
Tweeter Cut-Out Hole 144 mm
Tweeter Type DOME
2-Way Component