Λεπτομέρειες προϊόντος

95,00 €
Σε απόθεμα / Άμεσα διαθέσιμο
SKU: DEH-S320BT
DEH-S320BT Tο λειτουργικό του είναι μόνο για συσκευές android , το bluetooth δουλεύει κανονικά και σε ios - Το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο - Παραγγελίες μέχρι τiς 14:00 εκτελούντε αυθημερόν
ΤΥΠΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ
Η λίστα αγαπημένων μου
Σύγκριση

Σύνδεση με smartphone και Bluetooth, σε ένα!

Ο ελκυστικός σχεδιασμός 1-DIN του DEH-S310BT προσφέρει άφθονο χώρο για την εμφάνιση χρήσιμων πληροφοριών. Έχει επίσης ένα μεγάλο Rotary Commander και εύκολη πρόσβαση σε προκαθορισμένα κουμπιά, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε άμεσα τους αγαπημένους σας σταθμούς FM και πολλά άλλα.

 

Απλά συνδέστε το Android smartphone σας και απολαύστε με ασφάλεια την εφαρμογή Spotify ή Pioneer Smart Sync.

 

Η συνδεσιμότητα Bluetooth επιτρέπει την ασφαλή και άνετη κλήση hands-free, καθώς και την ασύρματη ροή μουσικής από το smartphone σας. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία Advanced Sound Retriever της Pioneer, η ποιότητα του ήχου θα είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αρχική εγγραφή. Μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα και δύο Bluetooth τηλέφωνα.

 

Μην κάνετε λάθος, το DEH-S310BT είναι ένα πραγματικό high-end σύστημα ήχου αυτοκινήτου. Διαβάζει αρχεία FLAC, είναι εξοπλισμένο με ένα γραφικό EQ 13 ζωνών, έναν ενσωματωμένο ενισχυτή MOSFET 4 x 50 Watt και όταν συνδυάζεται με την εφαρμογή Smart Sync της Pioneer, μεταφέρει το Android smartphone σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.  

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Bluetooth <sup> ® </ sup>
Bluetooth ® Τηρείτε τους τοπικούς νόμους οδήγησης με ενσωματωμένο Bluetooth (HFP). Wide Band Speech (A2DP) με ασύρματο ήχο (A2DP) με αναζήτηση καλλιτεχνών, άλμπουμ και τραγουδιών, απλό ζευγάρωμα και έλεγχο ήχου (AVRCP), η ασύρματη τεχνολογία Bluetooth® έχει κάνει την ζωή στο αυτοκίνητο ασφαλέστερη και πιο βολική.
Εφαρμογή Smart Sync της Pioneer
Εφαρμογή Smart Sync τηςPioneer Η εφαρμογήPioneer Smart Sync σας βοηθά να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του smartphone σας. Συνδέει το smartphone σας με συμβατά στερεοφωνικά συστήματα αυτοκινήτου της Pioneer.
Spotify
SpotifyΜε το Spotify, απλά συνδέστε το smartphone σας για να περιηγηθείτε άνετα στις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής, άλμπουμ, κομμάτια και καλλιτέχνες χρησιμοποιώντας τα χειριστήρια της κεντρικής μονάδας.
Συμβατό με το Android
Συμβατό με το AndroidConnect και να ακούτε μουσική που είναι αποθηκευμένη στη συσκευή σας χωρίς να χρειάζεστε μια εφαρμογή
Είσοδος USB
Είσοδος USBΣυνδέστε οποιαδήποτε συσκευή με καλώδιο διασύνδεσης USB για να φορτίσετε τη συσκευή σας ή να ακούσετε καθαρό ήχο καθαρό.
Γραφικό EQ 13 ζωνών
Γραφικά EQ 13 ζωνώνΡυθμίστε την έξοδο ήχου λεπτομερέστερα για μια εμπειρία μουσικής προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις σας.
FLAC
FLACΑπολαύστε FLAC χωρίς απώλειες ψηφιακά αρχεία ήχου στο αυτοκίνητό σας με έξοδο αναπαραγωγής σε ποιότητα CD, χωρίς να χρειάζεται να μετατρέψετε.
Αποσπώμενος πίνακας προστασίας από την κλοπή
Αποσπώμενος πίνακας προστασίας από την κλοπή Προστατεύστε τον εαυτό σας από την κλοπή