Λεπτομέρειες προϊόντος

115,00 €
Σε απόθεμα / Άμεσα διαθέσιμο
SKU: DEH-S420BT
Διατίθεται στην ίδια τιμή με το DEH-S420BT - Το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο - Παραγγελίες μέχρι τiς 14:00 εκτελούντε αυθημερόν
Η λίστα αγαπημένων μου
Σύγκριση

Σύνδεση με smartphone και Bluetooth, σε ένα!

Ο ελκυστικός σχεδιασμός 1-DIN του DEH-S420BT προσφέρει άφθονο χώρο για την εμφάνιση χρήσιμων πληροφοριών. Έχει επίσης ένα μεγάλο Rotary Commander και εύκολη πρόσβαση σε προκαθορισμένα κουμπιά, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε άμεσα τους αγαπημένους σας σταθμούς FM και πολλά άλλα.

 

Ο δέκτης CD DEH-S410BT είναι πλήρως συμβατός με το Spotify, τόσο για τους χρήστες Free όσο και για το Premium Spotify. Απλά συνδέστε το iPhone ή το smartphone Android και απολαύστε με ασφάλεια τα αγαπημένα σας playlist, άλμπουμ, κομμάτια και καλλιτέχνες.

 

Η συνδεσιμότητα Bluetooth επιτρέπει την ασφαλή και άνετη κλήση hands-free, καθώς και την ασύρματη ροή μουσικής από το smartphone σας. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία Advanced Sound Retriever της Pioneer, η ποιότητα του ήχου θα είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αρχική εγγραφή. Μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα και δύο Bluetooth τηλέφωνα.

 

Μην κάνετε λάθος, το DEH-S420BT είναι ένα πραγματικό high-end σύστημα ήχου αυτοκινήτου. Διαβάζει αρχεία FLAC, είναι εξοπλισμένο με έναν γραφικό ιστό 13 ζωνών, έναν ενσωματωμένο ενισχυτή MOSFET 4 x 50 Watt και συνδυάζεται με την εφαρμογή Smart Sync της Pioneer, αλλάζει τη συνδεσιμότητα των smartphone σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.  

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Bluetooth ® Τηρείτε τους τοπικούς νόμους οδήγησης με ενσωματωμένο Bluetooth (HFP). Wide Band Speech (A2DP) με ασύρματο ήχο (A2DP) με αναζήτηση καλλιτεχνών, άλμπουμ και τραγουδιών, απλό ζευγάρωμα και έλεγχο ήχου (AVRCP), η ασύρματη τεχνολογία Bluetooth® έχει κάνει την ζωή στο αυτοκίνητο ασφαλέστερη και πιο βολική.
Εφαρμογή Smart Sync της Pioneer
Εφαρμογή Smart Sync τηςPioneer Η εφαρμογήPioneer Smart Sync σας βοηθά να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του smartphone σας. Συνδέει το smartphone σας με συμβατά στερεοφωνικά συστήματα αυτοκινήτου της Pioneer.
Spotify
SpotifyΜε το Spotify, απλά συνδέστε το smartphone σας για να περιηγηθείτε άνετα στις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής, άλμπουμ, κομμάτια και καλλιτέχνες χρησιμοποιώντας τα χειριστήρια της κεντρικής μονάδας.
Made for iPhone
Made for iPhoneΜε το iPhone Direct Control, μπορείτε να διαχειριστείτε την i-συσκευή σας απευθείας από το ταμπλό του αυτοκινήτου σας και να απολαύσετε εξαιρετικό ήχο.
Συμβατό με το Android
Συμβατό με το AndroidConnect και να ακούτε μουσική που είναι αποθηκευμένη στη συσκευή σας χωρίς να χρειάζεστε μια εφαρμογή
Είσοδος USB
Είσοδος USBΣυνδέστε οποιαδήποτε συσκευή με καλώδιο διασύνδεσης USB για να φορτίσετε τη συσκευή σας ή να ακούσετε καθαρό ήχο καθαρό.
Γραφικό EQ 13 ζωνών
Γραφικά EQ 13 ζωνώνΡυθμίστε την έξοδο ήχου λεπτομερέστερα για μια εμπειρία μουσικής προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις σας.
FLAC
FLACΑπολαύστε FLAC χωρίς απώλειες ψηφιακά αρχεία ήχου στο αυτοκίνητό σας με έξοδο αναπαραγωγής σε ποιότητα CD, χωρίς να χρειάζεται να μετατρέψετε.
Αποσπώμενος πίνακας προστασίας από την κλοπή
Αποσπώμενος πίνακαςπροστασίας από την κλοπή Προστατεύστε τον εαυτό σας από την κλοπή