Λεπτομέρειες προϊόντος

73,00 €
Σε απόθεμα / Άμεσα διαθέσιμο
SKU: 49.671
Η λίστα αγαπημένων μου
Σύγκριση

ελέγχου τιμονιού και καλώδιο προσαρμοτηρίου για τα αυτοκίνητα nissan Navara D40, NV200, Pathfinder, patrol και Qashqai για να εγκαταστήσει μια μετατιθική ραδιο αναβάθμιση.

Το καλώδιο προσαρμόζεται από το βύσμα Nissan 20 ακίδων (ο σύνδεσμος έχει μεγαλύτερο τερματικό μέγεθος και στα δύο άκρα του συνδέσμου) στο αυτοκίνητο στις τυπικές συνδέσεις ISO της δευτερογενούς αγοράς. Αυτό αντικαθιστά την ανάγκη για ξεχωριστό καλώδιο προσαρμογέα αντικατάστασης ραδιοφώνου ISO.

Η διεπαφή ελέγχου του τιμονιού είναι ενσωματωμένη στο καλώδιο του προσαρμογέα για μια εγκατάσταση τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας.

Αυτή η διεπαφή θα επιτρέψει στα αρχικά ακουστικά κουμπιά ελέγχου στο τιμόνι για να εργαστεί με το νέο ραδιόφωνο aftermarket. Η διεπαφή θα λειτουργήσει την ένταση, την παρακολούθηση skip, την πηγή και τα κουμπιά του τηλεφώνου. (6 τιμόνια)

Πρέπει να χρησιμοποιείται με το μόλυβδο εμπλάστρων για να ταιριάξει τη μονάδα επικεφαλής που τοποθετείται.

Κινέζικα/ Unbranded, αλπικός, Clarion, JVC, JVC ενιαίο καλώδιο, Kenwood, πρωτοπόρος, Sony.
Αυτή η διεπαφή εγκαθιστά τα αυτοκίνητα με το νεώτερο ακουστικό συνδετήρα αυτοκινήτων 20 τρόπος που έχει δύο μεγαλύτερους τερματικούς σταθμούς μεγέθους σε κάθε άκρο του συνδετήρα.

Αυτά τα ραδιόφωνα θα έχουν επίσης μια πρόσθετη μικρότερη υποδοχή, αυτό χρησιμοποιείται για την αλλαγή CD και ήχου πλοήγησης. Δεν χρησιμοποιείται κατά την αλλαγή της μονάδας κεφαλής.

Σημειώσεις συμβατότητας:

Navara D40 αυτοκίνητα με την αρχική βασική διπλή ραδιόφωνα din (05-10 έκδοση και 10-15 εκδόσεις). Δεν είναι συμβατό για D40 αυτοκίνητα με την αρχική παύλα κορυφαίες οθόνες πλοήγησης.

NV200 όλα τα μοντέλα.

Pathfinder R51 μοντέλα.

Περιπολία Y62 μοντέλα.

Qashqai 07-13 αυτοκίνητα με το αρχικό βασικό ραδιόφωνο ή το αρχικό Nissan Connect σάβ nav (διπλό ραδιόφωνο πλοήγησης din). Δεν είναι συμβατό για τα αυτοκίνητα Qashqai με τις αρχικές κορυφαίες οθόνες ναυσιπλοΐας εξόρμησης.

 

Παρακάτω είναι παραδείγματα 6 λειτουργιών τιμόνι.

Τεμάχια ανά συσκευασία:1
ΑΝΤΑΠΤΟΡΕΣ χειρ. τιμονιού