Λεπτομέρειες προϊόντος

9,20 €
Σε απόθεμα / Άμεσα διαθέσιμο
SKU: 11864U30CWB1
Η λίστα αγαπημένων μου
Σύγκριση

 

Δείτε περισσότερα με φωτισμό LED

  • Αναβαθμίστε τα φώτα σας, αναβαθμίστε το στυλ σας

    Οι απαιτήσεις φωτός και η γεύση ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εφαρμογή. Για το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία χρωμάτων των λαμπτήρων LED Ultinon LED για πιο κομψή εμφάνιση. Επιλέξτε είτε δροσερό μπλε φως είτε φωτεινό λευκό φως 6000 Kelvin. Το αυτοκίνητό σας είναι μια έκφραση του ποιος είσαι, οπότε κάνετε μια δήλωση στυλ με τα εσωτερικά φώτα LED της Philips.

  • Φωτεινά εσωτερικά φώτα για να δείτε τα πάντα μέσα στο αυτοκίνητό σας

    Είτε πρόκειται για το τηλέφωνό σας, τα κλειδιά ή το αριστερό σας παπούτσι που λείπει από το παιδί σας, κάποια στιγμή όλοι έπρεπε να ψάξουν για ένα άστοχο στοιχείο σε ένα ελαφρώς φωτισμένο αυτοκίνητο. Με το εσωτερικό φωτισμό LED της Philips, έχετε ένα φωτεινό, λευκό και ομοιόμορφα διάχυτο φως. Έτσι, την επόμενη φορά που ψάχνετε γύρω από τον κορμό, το ντουλαπάκι ή το δάπεδο του αυτοκινήτου σας, θα είστε σε θέση να δείτε ακριβώς τι κάνετε και να βρείτε τίποτα με ευκολία.

  • Ανθεκτικό και μακροχρόνιο φωτισμό LED

    Θέλετε φωτεινά και κομψά φώτα αυτοκινήτων. Αλλά δεν θέλετε να συνεχίσετε να αντικαθιστάτε τις λάμπες που δεν κατάφεραν να πετύχουν. Αυτή είναι μια σημαντική αδυναμία των συμβατικών φώτων: όσο πιο ισχυρό είναι το φως, τόσο μικρότερη είναι η διάρκεια ζωής του. Στην ίδια ένταση φωτός, οι λυχνίες LED διαρκούν περισσότερο. Και τα φώτα LED της Ultinon της Philips έχουν επιπλέον αντοχή στη θερμότητα και τις κραδασμούς, καθιστώντας τους μια ιδανική επιλογή για μακρόχρονη απόδοση, με διάρκεια ζωής έως και 8 χρόνια.

  • Καλή κατανομή φωτός για βελτιωμένη ορατότητα

    Η σειρά εσωτερικών φωτιστικών LED της Philips έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή του φωτός στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Θα έχετε έναν ευκολότερο χρόνο να βλέπετε τι υπάρχει μέσα σε ταχύτερο χρονικό διάστημα.

  • Φωτισμός αυτοκινήτων της Philips στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας

    Ο τεχνολογικά προηγμένος φωτισμός της Philips είναι γνωστός στην αυτοκινητοβιομηχανία και έχει περάσει πάνω από 100 χρόνια. Τα προϊόντα ποιότητας αυτοκινήτων της Philips έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί ακολουθώντας αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας (συμπεριλαμβανομένων των ισχυόντων προτύπων ISO), οδηγώντας σε σταθερά υψηλά πρότυπα παραγωγής. Οι μεγάλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων επιλέγουν λαμπτήρες Philips, επειδή όταν αγοράζετε Philips, αγοράζετε ποιότητα. Παίρνετε ισχυρό έντονο φως και ακριβή απόδοση δέσμης. Παίρνετε στυλ υψηλής τεχνολογίας.

  • Εύκολη εγκατάσταση και συμβατότητα με πολλά μοντέλα αυτοκινήτων

    Σχεδιασμένα για εύκολη εγκατάσταση σε συμβατά οχήματα, οι οδηγοί με εμπειρία συντήρησης θα είναι σε θέση να αναβαθμίσουν συμβατά φώτα με ευκολία.

  • Ανθεκτικό και μακροχρόνιο φωτισμό LED

    Το αυτοκίνητό σας είναι μια έκφραση του ποιος είσαι. Δημιουργήστε μια δήλωση και σημειώστε με τα ανθεκτικά και μακροχρόνια LED Ultinon της Philips. Αποτελούν άμεση αντικατάσταση συμβατικών λαμπτήρων, εύκολη εγκατάσταση και διαθεσιμότητα για ευρύ φάσμα εσωτερικών και εξωτερικών εφαρμογών.

  • Στιγμιαία απόδοση

    Η φωτεινή έξοδος και το έντονο χρώμα προσθέτουν κάτι περισσότερο από απλώς στυλ. Παρέχουν ανώτερη κατανομή φωτός, με ευρυγώνια δέσμη στο δρόμο ώστε να μπορείτε να δείτε και να δείτε καλύτερα.