Λεπτομέρειες προϊόντος

24,00 €
Σε απόθεμα / Άμεσα διαθέσιμο
SKU: 11066u30rb2
Αν είσαι επαγγελματίας Κάνε εγγραφή για αγορές χονδρικής b2b. Γίνε κατάστημα pioneer center στην περιοχή σου. Κέρδισε δωρεάν διαφήμιση και αγόρασε σε τιμές χονδρικής , επιλεγμένα επώνυμα προϊόντα – Pioneer - Philips – Samsung – Cisbo - ice Carav
Η λίστα αγαπημένων μου
Σύγκριση

Ξεχωρίστε από το πλήθος

Ανθεκτική και ζωντανή σηματοδότηση LED

  • LED-ΚΟΚΚΙΝΟ [~ W21W]
  • Αριθμός λαμπτήρων: 2
  • 12 V, έντονο κόκκινο φως
  • Προηγμένο σύστημα αυτοκινήτων

Σηματοδοτήστε την πρόθεσή σας με φωτεινότερο εξωτερικό φωτισμό

Η σηματοδότηση της προβλεπόμενης κίνησης του αυτοκινήτου σας είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλειά σας Για να αποφευχθούν συγκρούσεις, άλλοι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν τι κάνετε. Είτε πρόκειται για αναστροφή, τοποθέτηση ή διακοπή, τα φώτα σηματοδότησης Philips Ultinon Pro3000 σάς παρέχουν την απόδοση που χρειάζεστε, δίνοντας σε άλλους οδηγούς ζωτικό επιπλέον χρόνο για να αντιδράσουν στις κινήσεις σας. Αναβαθμίστε τον εξωτερικό φωτισμό σας με ένα πιο έντονο κόκκινο για φώτα στάσης και πίσω θέσης. Το αυτοκίνητό σας λέει πολλά για εσάς, οπότε κάντε μια δήλωση στυλ με τα εξωτερικά φώτα σηματοδότησης της Philips LED.

Βελτιστοποιημένο για βελτιωμένη ορατότητα

Η σειρά εξωτερικών φωτιστικών LED Philips Ultinon Pro3000 έχει σχεδιαστεί για πιο έξυπνη διανομή φωτός ώστε να προβάλλει εξωτερικό φως σηματοδότησης όπου το χρειάζεστε (είτε πρόκειται για αναστροφή, διακοπή είτε για σηματοδότηση). Με ευρυγώνιο, ομοιόμορφο φως, όχι μόνο μπορείτε να δείτε περισσότερα από το δρόμο, αλλά και άλλοι οδηγοί μπορούν επίσης να δουν περισσότερα από εσάς.

Εύκολο στην εγκατάσταση και συμβατό με πολλά μοντέλα αυτοκινήτων

Απολαύστε την εμπειρία plug-and-play: Το Philips Ultinon Pro3000 διαθέτει στάνταρ καλύμματα, έτσι η αντικατάσταση είναι εύκολη και γρήγορη.

Ανθεκτικός, μεγάλης διάρκειας φωτισμός LED

Θέλετε φωτεινά και κομψά φώτα αυτοκινήτου, αλλά δεν θέλετε να συνεχίσετε να αντικαθιστάτε αποτυχημένες λάμπες. Αυτή είναι μια μεγάλη αδυναμία των συμβατικών προβολέων - όσο πιο ισχυρό είναι το φως, τόσο μικρότερη είναι η διάρκεια ζωής του. Στην ίδια ένταση φωτός, τα LED διαρκούν πολύ περισσότερο. Τα φώτα LED Philips Ultinon Pro3000 είναι εξαιρετικά ανθεκτικά με διάρκεια ζωής 3000 ωρών.

Περιγραφή προϊόντος

Τεχνολογία
LED
Εφαρμογή
Σηματοδότηση και εσωτερικό
Εύρος
Ultinon Pro3000
Τύπος
LED-Κόκκινο [~ W21W]
Ομολογία ECE
ΟΧΙ
Ονομασία
LED-Κόκκινο [~ W21W]
Βάση
W3x16d